Een kapsel dat tot in de puntjes is verzorgd

Heeft u binnenkort een belangrijke gelegenheid zoals een gala, feestje of misschien wel uw bruiloft op de planning staan? Dan wilt u natuurlijk een mooi kapsel dat tot in de puntjes is verzorgd. De hairstylisten van Kapsalon Ymfe helpen u graag aan een prachtig feest- of bruidskapsel. Opgestoken of los, lang of kort, klassiek of modern: wij creëren een kapsel waarmee u zult stralen!

Bruidskapsel

Een bruidskapsel op maat

Voor velen is een huwelijksdag één van de mooiste dagen in hun leven en daarom is het van belang dat u als bruid van alle kanten straalt en er op uw mooist uitziet. Kapsalon Ymfe geeft u advies over welk kapsel mooi bij u past en natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en eisen. Zo komen we samen tot een geweldig resultaat dat is afgestemd op uw eigen unieke persoonlijkheid.

Om ook op de grote dag aan al uw verwachtingen en wensen te voldoen, plannen we vooraf een uitgebreide proefsessie om te kijken welk kapsel mooi bij u past en waar u zich fijn bij voelt. Blijkt dat uw haar niet dik of lang genoeg is voor het gewenste resultaat? Dan kunnen we altijd met behulp van haarverlenging alsnog het gewenste resultaat creëren. We maken uitsluitend gebruik van professionele producten die geschikt zijn voor elk haartype en zorgen ervoor dat uw kapsel de hele dag mooi blijft zitten.

Gala- of feestkapsel

Ook voor gala- en feestkapsels bent u bij ons aan het juiste adres. We weten namelijk precies welk kapsel mooi past bij bepaalde feestjes. U geeft uw wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag. Mooie krullen, strak en klassiek of juist nonchalant? Het is maar net wat u wilt!

Bij een feest- en bruidskapsel hoort natuurlijk ook mooie make-up om uw look compleet te maken. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een make-up behandeling.

Maak een afspraak of kom langs

Wilt u graag een mooi bruidskapsel of feestkapsel? Kom dan gezellig langs bij ons in de salon of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij verwelkomen u graag bij ons in de salon in Nederweert!

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Vacature