Mooie wittere tanden voor een prachtige lach

Bij een verzorgd en gezond uiterlijk horen natuurlijk ook witte tanden. Door eten, drinken en roken kunnen uw tanden op den duur verkleuren. U kunt deze verkleuring niet wegpoetsen, maar gelukkig hebben wij daar wél een oplossing voor: teeth whitening! Ook voor een behandeling voor wittere tanden bent u bij Kapsalon Ymfe aan het juiste adres. In tegendeel tot andere salons, werken wij niet met mondspreiders. Dit is namelijk onaangenaam en men zit hiervoor veelal 3 keer 20 minuten in de stoel.

Tanden bleken

Een stralend uiterlijk

Bij een mooi kapsel hoort natuurlijk ook een stralend uiterlijk. Dankzij onze teeth whitening behandeling kunnen wij u niet alleen voorzien van een prachtig kapsel, maar ook van prachtig witte tanden. De voordelen zijn onder andere:

Optimaal blijvend resultaat

Kapsalon Ymfe maakt voor het tanden bleken gebruik van de teeth whitening behandelingen van SmilingWorld. De speciale en unieke Teeth Whitening gel van SmilingWorld tast het glazuur en de vullingen niet aan en de behandelingen kunnen probleemloos worden herhaald voor een optimaal blijvend resultaat. De behandeling duurt slechts 20 minuten en is erg comfortabel doordat er geen mondspreider wordt gebruikt. Na de behandeling ziet u al meteen een prachtig resultaat!

Tanden bleken in Nederweert? Maak een afspraak of kom langs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling voor tanden witten? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs in onze salon. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en onze werkwijze en laten u graag met een stralende lach de salon weer verlaten.

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Vacature