Altijd al volumineus haar willen hebben?

Extensions zijn een erg populaire methode om meer volume te creëren in het haar. Extensions kunnen net als uw eigen haar gekleurd, gekruld en zelfs gepermanent worden. Daarbij zijn haar extensions de perfecte oplossing wanneer u graag wat meer kleur in uw haar wilt brengen zonder uw eigen haar te verven. Heeft u bijvoorbeeld allergie voor haarkleuringen? Dan zijn Extensions in Limburg de oplossing!

Hairextensions in Limburg van Royalty hairextensions

Kapsalon Ymfe werkt met het merk Royalty hairextensions. Deze extensions zijn gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit en 100% natuurlijke haren. Royalty hairextensions bestaan uit natuurlijke Double Dawn Remy haren die prachtig samenvallen met uw eigen natuurlijke haar. Deze prachtige extensions behouden hun glans en veerkracht vanwege het behoud van de natuurlijke haarschubben. Kiest u ervoor om extensions te laten zetten bij Kapsalon Ymfe? Dan bent u zeker van een natuurlijke volle haardos met extensions die uw eigen haar matchen.

Bij extensions laten zetten in Limburg komt veel kijken. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren extensions die dicht bij uw eigen haarkleur liggen of misschien juist een lichter kleurtje voor een subtiele verandering van uw haar. Kapsalon Ymfe heeft u graag advies op het gebied van kleur en haarverlenging!

Extensions zetten bij Kapsalon Ymfe

Wilt u graag extensions  in limburg laten zetten bij Kapsalon Ymfe? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak of kom gewoon langs bij ons in de salon. Hier bespreken wij samen de mogelijkheden voor hairextensions en geven wij advies wat het best bij uw haar past. 

Hairextensions laten zetten in Limburg met een zo natuurlijk mogelijk resultaat en kwalitatief goede extensions? Kapsalon  Ymfe staat voor u klaar!

Vacature