Ongewenste beharing behandelen met harsen

Mannen en vrouwen kunnen last hebben van ongewenst haargroei. Gelukkig zijn er verschillende methodes om dit te verwijderen. Harsen is hier een van. Door te harsen verwijdert u ongewenste haargroei op het lichaam zowel als het gezicht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van warme hars die de haartjes op uw huid omsluiten. Wanneer de hars wordt verwijderd, neemt deze ook de ongewenste haren mee. U blijft over met een zijdezachte en haarloze huid. 

Harsen van uw wenkbrauw

Bij Kapsalon Ymfe kunt u terecht voor het laten harsen van uw wenkbrauwen. Mocht u last hebben van overmatige haartjes tussen uw wenkbrauwen dan halen onze specialisten dit zorgvuldig weg met hars. Ook kunt u uw wenkbrauwen laten stylen door middel van hars zodat uw wenkbrauwen er weer netjes en uitzien.

Harsen van uw bovenlip

Vooral bij vrouwen kan dit een veelvoorkomend probleem zijn, overmatige haargroei op uw bovenlip. Hoewel het niet meer dan normaal is dat u hier donshaartjes heeft zitten, kan het ook voorkomen dat deze haartjes net iets donkerder of dikker groeien dan gewenst. Uw bovenlip harsen is dan een uitstekende oplossing voor het verwijderen van deze ongewenste haren voor een langere tijd. 

Hier moet u aan denken voor de behandeling

Wilt u graag uw wenkbrauwen of bovenlip laten harsen? Dan moet u er rekening mee houden dat uw haren lang genoeg zijn. De voorkeur gaat u naar haren van een halve centimeter. Langere haren hebben namelijk beter grip waardoor de behandeling het meest effectief is en u gegarandeerd bent van een haarloze huid. 

Gebruik een peeling voor het losmaken van de haartjes  op het huidoppervlak een dag voor de harsbehandeling. 

Contact opnemen voor een harsbehandeling

Geïnteresseerd in een harsbehandeling bij Kapsalon Ymfe? Neem dan vrijblijvend contact op en maak een afspraak voor het harsen van uw wenkbrauwen of bovenlip. Wij heten u graag welkom in onze kapsalon in Nederweert. 

Vacature