Prachtige hairstyling voor uw grote dag

Uw haar maakt een groot deel uit van de algehele bruidsstyling. Wenst u een prachtig en chique bruidskapsel die helemaal bij uw jurk en make up past? Kapsalon Ymfe stelt graag een bruidsplan voor u op waarin al uw wensen samenkomen in een prachtig bruidskapsel. 

Bij deze dienst behoort natuurlijk een uitgebreide proefsessie waarin we gaan kijken wat nou echt bij u past. Wenst u prachtig lang haar voor deze speciale dag? Dan kan Kapsalon Ymfe u hier ook perfect mee helpen! Met onze kwalitatieve en natuurlijke extensions verlengen wij u haar en brengen deze in model zoals u wenst. 

Bruidskapsel prijzen bij Kapsalon Ymfe

Een veelgestelde vraag is: ‘Wat kost een bruidskapsel?’. De kosten van een bruidskapsel hangt natuurlijk volledig af van wat u graag wenst. Zo kunt u ervoor kiezen uw bruidskapsel te laten maken bij Kapsalon Ymfe, maar het is ook mogelijk onze hairstylist op locatie langs te laten komen voor een perfect kapsel heel de dag door. Bent u op zoek naar een hairstylist die ook het kapsel van de bruidsmeisjes en bruidskinderen verzorgt? Ook dan helpt Kapsalon Yfme u graag. 

De bruidskapsel prijzen hangen volledig af van uw gewenste bruidsarrangement. De prijzen kunnen variëren tussen de €200,- en €300,-. Neem voor de exacte prijsopgave contact op met Kapsalon Ymfe. 

Compleet arrangement met haarstyling & make-up

Kapsalon Ymfe is naast haarstyling ook in te zetten voor een totaal arrangement van haarstyling en make-up voor uw grote dag. Zo wordt u de dag van uw huwelijk compleet verzorgd door onze stylisten en voorzien wij u van een prachtige totaal look die volledig aansluit bij uw wensen. De kosten van een bruidskapsel en uw visagie worden samen berekend in het complete arrangement.

Benieuwd naar de bruidskapsel kosten bij Kapsalon Ymfe?

Wilt u graag uw haarstyling en/of make-up laten doen door de stylisten van Kapsalon Ymfe? Of bent u benieuwd naar de exacte bruidskapsel kosten van uw gewenste bruidsarrangement? Neem dan vrijblijvend contact op met Kapsalon Ymfe en vraag naar de mogelijkheden. 

Wij zien u graag terug in onze kapsalon of wellicht bij u op locatie voor uw grote dag!

Vacature