Stralende wittere tanden – Veilig en pijnloos

Er zijn enorm veel teeth withening kitjes op de markt die beloven uw tanden witter te maken. Wat u niet weet is dat deze goedkope kitjes vaak slechte ingrediënten bevatten die schadelijk zijn voor uw tanden en glazuur. Wilt u graag witte stralende tanden zonder dat u uw tanden of tandvlees beschadigd? Kapsalon Ymfe werkt uitsluitend met 100% veilige en professionele producten van Smilingworld. Uw tanden laten bleken in Weert, Nederweert of omgeving is mogelijk bij Kapsalon Ymfe!

Producten van Smilingworld

De unieke gels van Smilingworld zijn niet schadelijk voor uw glazuur, tandvlees en zijn ook te gebruiken bij kronen of een kunstgebit. Dankzij het niet schadelijke effect kunt u de behandeling regelmatig herhalen en uw tanden laten bleken totdat u het gewenste effect heeft bereikt. De behandelingen duren slechts 20 minuten en zijn heel comfortabel. In tegenstelling tot andere salons werken wij namelijk niet met mondspreiders. Veilig uw tanden laten bleken in Weert, Nederweert en omgeving kan bij Kapsalon Ymfe!

Prijs van tanden bleken met blijvend resultaat

Direct na de behandeling ziet u al resultaat. Wilt u naar een gewenste stralende teint werken? Dan zullen er meerdere behandelingen nodig zijn. De prijs van uw tanden bleken hangt dus af van hoeveel behandelingen u nodig gaat hebben.

Tanden laten bleken in Weert? Neem contact op met Kapsalon Ymfe

Wilt u graag een stralende witte glimlach, veilig en pijnloos? Neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of het maken van een afspraak voor tanden bleken in Weert, Nederweert en omgeving. Wij heten u graag welkom in  onze Kapsalon gelegen in Nederweert. 

Wij laten u met een stralende en verzorgde witte glimlach de salon verlaten. Tot snel!

Vacature