Een haarkleur die bij u past

Bent u toe aan een nieuwe, frisse haarkleur? Van een uitgroei- en opfrisbehandeling tot uitgebreide metamorfose: bij Kapsalon Ymfe is het allemaal mogelijk! Wij zijn van mening dat uw haarkleur uw uitstraling bepaalt en daarom brengen wij speciaal voor u een kleur aan die bij u hoort. Ons team is gespecialiseerd in kleurbehandelingen en kan samen met u het gewenste resultaat bereiken. Of u nu donker, blond, bruin of rood haar wilt laten verven: de mogelijkheden zijn eindeloos.

haar kleuren Nederweert

Persoonlijk & deskundig advies

Bij het verven van uw haar is het belangrijk dat er wordt gekeken welke kleur het beste bij uw huidskleur en haartype past. Het is daarom van belang dat u zich goed laat adviseren door haarspecialisten. De hairstylisten van Kapsalon Ymfe zijn opgeleid voor het professioneel verven van haar en beheersen alle technieken en stijlen. Onze hairstylisten gaan samen met u in gesprek om uw wensen te bespreken en adviseren u op het gebied van de perfecte kleur en hoe deze wordt aangebracht. Daarna gaan we aan de slag om de haarkleur die u voor ogen heeft te bereiken.

U kunt erop vertrouwen dat wij u een schitterend kapsel geven dat tot stand is gekomen met de meest innovatieve technieken. Wij streven naar het mooiste resultaat en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

De beste producten voor een optimaal resultaat

Uw haar is belangrijk en daarom wilt u uiteraard het beste resultaat. Kapsalon Ymfe vindt het erg belangrijk dat uw haar in goede conditie blijft en daarom wordt het haar uitsluitend behandeld met professionele producten. We maken gebruik van verzorgende haarkleuringen en goede verzorgingsproducten. Hierdoor krijgt uw haar niet alleen een langhoudende en mooie kleur, maar krijgt het ook een verzorgende glans. Zo kunt u lang genieten van uw nieuwe coupe.

Onze hairstylisten staan voor u klaar

Wilt u uw haar professioneel laten verven? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of wandel binnen in onze salon voor een behandeling zonder afspraak op dinsdag, woensdag en donderdag. Het team van Kapsalon Ymfe staat voor u klaar!

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Vacature