Make-up die past bij elke gelegenheid

professionele make-up Nederweert

Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid op de planning staan waar u extra mooi voor de dag wilt komen? Professionele make-up maakt het plaatje compleet en daarvoor kunt u terecht bij ons in de salon. Aan de hand van uw persoonlijke voorkeuren en uiterlijke kenmerken geven wij u een passend make-up advies en creëren wij een verzorgde look. Uiteraard houden we rekening met uw stijl en kleurwensen.

Professionele make-up behandeling

Wilt u mooi verzorgd voor de dag komen, maar niet te opvallend? Of wilt u juist een glamour look voor een gala of feestje? Dan kunt u uw make-up laten doen door een specialist. De producten waarmee wij werken voelen prettig aan, zijn geschikt voor elk huidtype en blijven de hele dag of avond perfect zitten. Bij het aanbrengen van de make-up kijken we naar uw huidskleur, de contouren van uw gezicht en houden uiteraard rekening met uw wensen en smaak. Wij geven u persoonlijk make-up advies en bepalen samen uw stralende look.

Een compleet gestylede look

Make-up maakt het plaatje compleet tijdens een gala of een andere feestelijke gelegenheid. Naast make-up advies en het laten doen van make-up kunt u bij ons ook voor diverse andere behandelingen terecht. Zo kunnen wij uw feest- en bruidskapsel stylen, uw haren kleuren en uw wimpers en wenkbrauwen verven. Kortom: bij Kapsalon Ymfe kunt u terecht voor een compleet gestylede look.

Interesse? Maak een afspraak of kom langs

Wilt u graag uw make-up laten doen? Maak dan gerust een afspraak, neem contact met ons op of loop eens binnen in onze salon om de mogelijkheden te bespreken. Naturel, fris, drama of trendy: alles is mogelijk!

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Vacature