De beste kwaliteit haarverlenging

Heeft u altijd al gedroomd van een volle haardos of lang haar? Dan is haarverlenging de oplossing! Kapsalon Ymfe werkt met haarextensions van het merk Royalty Hairextensions. Deze extensions zijn van de beste kwaliteit en gemaakt van 100% natuurlijke Double Drawn Remy haren. Doordat de haren niet zijn behandeld met oliën of siliconen, blijft het haar jarenlang mooi!

Royalty Hairextensions

Langer haar vol volume

De haar extensions van Royalty Hairextensions zijn mooi dik gevuld en korte haren zijn verwijderd waardoor u altijd bent verzekerd van een mooie volle punt. Wanneer u last heeft van dun en futloos haar, kunt u een volle haarbos creëren door het laten zetten van extensions. Onze hairextensions zijn verkrijgbaar in wefts en losse extensions. De voordelen van Royalty Hairextensions zijn onder andere:

Er zijn met een haarverlenging meerdere lengtes mogelijk. Hoeveel extensions u nodig heeft, is afhankelijk van de dikte van uw eigen haar. Hoe dikker het haar; hoe meer hairextensions er nodig zijn om onderin hetzelfde volume als boven in uw eigen haar te creëren. Onze stylisten geven u advies over welke lengte mooi bij u past en houden bij het plaatsen van haar extensions rekening met de vorm van uw gezicht en uw natuurlijke haargroei.

Een goede verzorging

Het goed borstelen en verzorgen van hairextensions is erg belangrijk. Doordat de extensions niet worden gevoed door de hoofdhuid is het verstandig om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken, zodat ze lang mooi blijven. Wij geven u een uitgebreid verzorgingsadvies waardoor u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe haardos!

Hairextensions laten zetten? Maak een afspraak!

Wilt u graag extensions van echt haar laten zetten? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom zonder afspraak langs in onze salon. Wij maken enkel gebruik van de beste hairextensions die lang mooi blijven en zorgen voor een natuurlijk resultaat. Ons team staat graag voor u klaar!

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Vacature