Een zacht en natuurlijk glad resultaat

Heeft u last van stug, onhandelbaar haar en een volume dat niet te beheersen is? Is het lastig uw krullen in bedwang te houden en droomt u daardoor van stijl haar? LiSSIT concept is een wonderproduct dat zonder agressie het haar glad maakt en zorgt voor zacht en glanzend haar voor een natuurlijk glad en duurzaam resultaat.

liSSIT concept behandelingen

Meer zachtheid, schoonheid én tijd

LiSSIT concept verandert uw haar al snel: meer schoonheid, zachtheid, sereniteit én tijd. Het product is onder andere geschikt voor:

LiSSIT concept beschikt over Bamboe-extract en mineraal herstellende eigenschappen, respecteert het haar maximaal en is geschikt voor alle haartypen (ook gekleurd haar). Het resultaat? LiSSIT concept ontspant de krul, slagen, frisuur en natuurlijke kleine krulvorming. Het maakt een niet esthetische vorming weer glad en vermindert het volume van een haardos.

Kom gerust langs voor vrijblijvend advies

Benieuwd wat LiSSIT concept voor uw haar kan doen? Kom dan gerust eens langs bij ons in de salon voor vrijblijvend advies. Het product is goed voor uw haar en het gladde resultaat wordt tussen de 3 tot 6 maanden behouden, afhankelijk van het haartype. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

U kunt op dinsdag, woensdag en donderdag binnenlopen zonder afspraak. Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken. Het maken van afspraken is mogelijk op vrijdag en zaterdag.

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Vacature