Voor een mooie uitstraling & uitdrukking van het gezicht

kleuren wenkbrauwen en wimpers

Uw ogen en wenkbrauwen zijn belangrijk voor de uitstraling en uitdrukking van uw gezicht. Het epileren en verven van wenkbrauwen speelt daarbij een belangrijke rol; het zorgt voor een mooie vrouwelijke en frisse uitstraling. Bij Kapsalon Ymfe kunt u uw wenkbrauwen laten epileren en verven in een mooie, natuurlijke vorm en kleur.

Epileren & verven

Door uw wenkbrauwen te laten epileren worden de wenkbrauwen in de juiste verhoudingen en in model gebracht. Ook de kleinste haartjes worden weggehaald en daardoor ontstaat er een open blik en een verzorgde uitstraling. Het epileren kan de eerste keren nog wat pijnlijk zijn, maar u zult er al snel aan wennen. Wanneer u regelmatig epileert, zal de behandeling al snel (zo goed als) pijnloos zijn. Na het epileren hebben uw wenkbrauwen weer een mooie symmetrische en natuurlijke vorm.

Wimpers en wenkbrauwen kunnen worden geaccentueerd door ze te verven. Zo lijken uw wenkbrauwen voller en strakker en geverfde wimpers zorgen ervoor dat uw ogen meer worden geaccentueerd. Door kleur aan te brengen laat u uw ogen en wenkbrauwen namelijk meer spreken. Wimpers verven is ideaal voor mensen die niet meer elke dag mascara op willen doen of hier niet goed tegen kunnen. Na de behandeling hoeft u geen mascara meer te gebruiken voor uw wimpers en ook het bijtekenen van wenkbrauwen is niet meer nodig.

Wimpers en wenkbrauwen laten kleuren? Neem contact op

Wilt u graag uw wimpers en wenkbrauwen laten kleuren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. U kunt ook altijd langskomen in de salon voor meer informatie of advies. Het team van Kapsalon Ymfe staat voor u klaar!

Naast het verven van wimpers en wenkbrauwen kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere behandelingen. Bekijk ze hier.

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Vacature