Onze behandelingen

Team Kapsalon Ymfe

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Een moment van rust & kleine luxe

Onze salon heeft een frisse, moderne en gezellige inrichting die helemaal past bij het kappersvak van deze tijd. Wij staan klaar voor zowel jong als oud en zijn gespecialiseerd in kleurtechnieken. Met ons team van 6 hairstylisten kunt u bij ons terecht voor de laatste trends, haarproducten, advies en haarstijltechnieken. Al onze hairstylisten zijn gediplomeerd en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op kappersgebied.

Maak een afspraak of kom langs

Bent u toe aan een nieuwe look? Maak een afspraak of kom langs in onze salon. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u zonder afspraak binnenlopen. En voor het geval u even moet wachten: wij schenken een heerlijk kopje koffie of thee. Komt u liever langs op afspraak? Dan kunt u altijd een afspraak maken voor vrijdag of zaterdag.

Maak kennis met ons team Al ruim 17 jaar is Kapsalon Ymfe een begrip in Nederweert en staat ons team voor u klaar.
Lisa Eigenaresse
Deveny Styliste
Joëlle Styliste
Lisa Styliste
Over kapsalon Ymfe Al meer dan 17 jaar staat Kapsalon Ymfe met haar enthousiaste team voor u klaar en zijn wij een begrip in Nederweert. Wij werken enkel met professionele producten en zijn op de hoogte van alle laatste trends en technieken. Wilt u graag geholpen worden door een persoonlijke kapster? Ook dat is geen probleem! Maak gerust een afspraak. Er is gratis parkeergelegenheid voor de kapsalon.
Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Vacature