Onze behandelingen

Team Kapsalon Ymfe

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Een moment van rust & kleine luxe

Onze salon heeft een frisse, moderne en gezellige inrichting die helemaal past bij het kappersvak van deze tijd. Wij staan klaar voor zowel jong als oud en zijn gespecialiseerd in kleurtechnieken. Met ons team van 6 hairstylisten kunt u bij ons terecht voor de laatste trends, haarproducten, advies en haarstijltechnieken. Al onze hairstylisten zijn gediplomeerd en volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op kappersgebied.

Maak een afspraak of kom langs

Bent u toe aan een nieuwe look? Maak een afspraak of kom langs in onze salon. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u zonder afspraak binnenlopen. En voor het geval u even moet wachten: wij schenken een heerlijk kopje koffie of thee. Komt u liever langs op afspraak? Dan kunt u altijd een afspraak maken voor vrijdag of zaterdag.

Maak kennis met ons team Al ruim 17 jaar is Kapsalon Ymfe een begrip in Nederweert en staat ons team voor u klaar.
Lisa Eigenaresse
Angelique Styliste
Deveny Styliste
Mandy Styliste
Nadja Styliste
Lisa Stagiaire
Over kapsalon Ymfe Al meer dan 17 jaar staat Kapsalon Ymfe met haar enthousiaste team voor u klaar en zijn wij een begrip in Nederweert. Wij werken enkel met professionele producten en zijn op de hoogte van alle laatste trends en technieken. Wilt u graag geholpen worden door een persoonlijke kapster? Ook dat is geen probleem! Maak gerust een afspraak of kom zonder afspraak (op dinsdag, woensdag en donderdag) langs in de salon. Er is gratis parkeergelegenheid voor de kapsalon.
Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
11 reviews
“ Super blij met mijn haar dankjewel .Iedereen is super aardig leuk sfeer ... ” Nalinie Hardat - 31 mei 2018
“ Top resultaat! kei leuke lieve dames, hele fijne sfeer! In 1 woord Ge-wel-dig! ” Maria Giannotta - 24 april 2018
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions