Advies over de beste verzorging van uw haar

U bent bij ons aan het juiste adres voor adviezen over de beste verzorging van uw haar. Wij werken uitsluitend met professionele producten van onder andere de merken Goldwell, Max Pro en Lômé Paris welke garant staan voor kwaliteit. Voor elk type haar is er een passende shampoo, conditioner en stylingproduct. Het team van Kapsalon Ymfe wordt regelmatig bijgeschoold om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Wij geven u in onze salon graag een goed advies over hoe u met onze producten kunt omgaan. Om u alvast op weg te helpen, geven wij hieronder een aantal tips.

Haarverzorging

Haren wassen

Gezonde, mooie haren vragen om een goede verzorging. Als professionals kennen wij als geen ander uw haartype, waardoor u een geschikte shampoo voor uw haar kunt kopen. Maak daarnaast nog gebruik van onze handige tips en uw haar wordt optimaal verzorgd en u kunt het hierdoor zo vaak wassen als u wilt.

U kunt de shampoos van Goldwell zonder problemen elke dag gebruiken. De shampoos zijn zacht en halen alleen het overtollige vet en vuil weg en laten de natuurlijke oliën in het haar intact.

Onze haarverzorging tips

  1. Was uw haar niet met te heet water. Dit zorgt ervoor dat het haar, en vooral de haarpunten, uitdroogt.
  2. Maak het haar grondig nat voordat u de shampoo over het haar verdeelt. Teveel shampoo maakt het haar namelijk niet schoner. De shampoos van Goldwell zijn heel geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik.
  3. Wrijf de shampoo een beetje schuimend tussen uw handen, zodat u de shampoo gemakkelijk kunt verdelen.
  4. Breng de shampoo vervolgens rondom uw hoofd aan en masseer de hoofdhuid zachtjes. Het haar in uw nek en rondom uw gezicht is vaak het meest aan een wasbeurt toe, dus was deze plaatsen goed!
  5. Heeft u lang haar? Zorg er dan voor dat u uw haar niet dubbelvouwt tegen uw achterhoofd om stevig over de punten te wrijven! Haarpunten zijn namelijk erg poreus en niet bestand tegen een hardhandige aanpak.
  6. Als het goed is, duurt het uitspoelen langer dan het wassen zelf. Gebruik vooral veel lauw water bij het uitspoelen. Blijven er shampooresten in het haar achter, dan is het haar zwaarder en daardoor lastiger in model te brengen en wordt het bovendien sneller vuil omdat stofdeeltjes makkelijker in uw haar kunnen blijven kleven.

Kom langs of maak een afspraak

Wilt u graag advies over de juiste haarverzorging of bent u toe aan een nieuwe coupe? Neem dan gerust contact met ons op, kom langs in onze salon of maak een afspraak.

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Vacature