Voor een goede verzorging en een passend kapsel

Heeft u zin in een compleet nieuwe look of wilt u alleen de puntjes van uw haar laten knippen? Kom dan eens langs in onze salon! Kapsalon Ymfe versterkt uw persoonlijkheid op een krachtige manier. Samen bekijken we welk kapsel mooi bij uw stijl en wensen past en creëren we een kapsel dat uw uitstraling versterkt.

Een moment van rust & ontspanning

Voordat onze hairstyliste aan de slag gaat met uw haar, krijgen uw haar en hoofdhuid eerst een heerlijke wasmassage. We bekijken de gesteldheid van uw haar en hoofdhuid en geven u persoonlijk advies over de juiste verzorging. Na de wasmassage knippen wij uw haar op basis van uw wensen en onze vakkennis en brengen we het haar in model. Wij willen het beste voor uw haar en daarom werken we uitsluitend met professionele verzorgings- en stylingproducten van onder andere de merken Goldwell, Eugène Perma en Max Pro. Gedurende de knipbeurt kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze hairstylisten volgen regelmatig cursussen en trainingen en zijn daardoor op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken. Dit zorgt er samen met onze jarenlange ervaring op het gebied van haarstyling voor dat wij u niet alleen goed kunnen adviseren, maar ook een persoonlijk en trendy kapsel kunnen creëren.

Toe aan een ander kapsel? Maak een afspraak

Wilt u een kapsel dat past bij uw haar, gezichtsvorm en persoonlijkheid? Neem dan gerust contact met ons op, maak een afspraak of kom eens langs bij ons in de salon. Wij laten u graag een moment van rust en kleine luxe ervaren!

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
11 reviews
“ Super blij met mijn haar dankjewel .Iedereen is super aardig leuk sfeer ... ” Nalinie Hardat - 31 mei 2018
“ Top resultaat! kei leuke lieve dames, hele fijne sfeer! In 1 woord Ge-wel-dig! ” Maria Giannotta - 24 april 2018
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions