Voor een goede verzorging en een passend kapsel

Heeft u zin in een compleet nieuwe look of wilt u alleen de puntjes van uw haar laten knippen? Kom dan eens langs in onze salon! Kapsalon Ymfe versterkt uw persoonlijkheid op een krachtige manier. Samen bekijken we welk kapsel mooi bij uw stijl en wensen past en creëren we een kapsel dat uw uitstraling versterkt.

Haar knippen Nederweert

Een moment van rust & ontspanning

Voordat onze hairstyliste aan de slag gaat met uw haar, krijgen uw haar en hoofdhuid eerst een heerlijke wasmassage. We bekijken de gesteldheid van uw haar en hoofdhuid en geven u persoonlijk advies over de juiste verzorging. Na de wasmassage knippen wij uw haar op basis van uw wensen en onze vakkennis en brengen we het haar in model. Wij willen het beste voor uw haar en daarom werken we uitsluitend met professionele verzorgings- en stylingproducten van onder andere de merken Goldwell, Eugène Perma en Max Pro. Gedurende de knipbeurt kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze hairstylisten volgen regelmatig cursussen en trainingen en zijn daardoor op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken. Dit zorgt er samen met onze jarenlange ervaring op het gebied van haarstyling voor dat wij u niet alleen goed kunnen adviseren, maar ook een persoonlijk en trendy kapsel kunnen creëren.

Toe aan een ander kapsel? Maak een afspraak

Wilt u een kapsel dat past bij uw haar, gezichtsvorm en persoonlijkheid? Neem dan gerust contact met ons op, maak een afspraak of kom eens langs bij ons in de salon. Samen gaan we voor de juiste haarstijl en laten u graag een moment van rust en kleine luxe ervaren!

Schaar
Wij worden beoordeeld met:
9,5
17 reviews
“ Goed en Verzorgd. Goede, vriendelijke verzorging zonder afspraak, voor mij ideaal. ” A. Reemers - 24 juni 2020
“ Zeer tevreden, kom zeker weer terug. Vriendelijk, kopje thee alles erop en eraan. Salon is netjes en uitnodigend. Voordeel is zonder afspraak binnen lopen ” Anoniem - 8 juni 2020
Bekijk alle beoordelingen
Goldwell Eigène Perma Max Pro Lôme Paris Royal Hairextensions
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Vacature