Haarstijlen voor hem & haar

De mode verandert snel: de een wil kort haar, de ander juist lang en dat vraagt veel creativiteit. Wij gaan graag de uitdaging aan om u uzelf te laten blijven, maar toch trendy door het leven te gaan. Iedereen heeft tenslotte zijn/haar eigen stijl!

Haarstijlen voor vrouwen

Uw gezichtsvorm is bepalend voor uw kapsel. Hieronder leest u welke gezichtsvormen er zijn en welke adviezen wij hiervoor geven.

Rond gezicht

Een rond gezicht oogt wat voller en wordt gekenmerkt door een ronde kin. Een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt, staat erg mooi! Wilt u graag een pony laten knippen? Houd deze dan lang en schuin.

Ovaal gezicht

Een ovaal gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij een ovaal gezicht past bijna elk kapsel, maar bij voorkeur kunt u een kapsel met verschillende laagjes kiezen.

Hartvormig gezicht

Een hartvormig gezicht wordt gekenmerkt door een breed voorhoofd, een verfijnde en smalle kin en opvallende jukbeenderen. Ons advies: knip uw haar niet korter dan kinlegte en kies eventueel voor een rommelige pony.

Vierkant gezicht

Heeft u een sterke (bijna vierkante) kaaklijn? Dan hebt u een vierkant gezicht. Ga eens voor een kapsel dat net onder uw kaken valt!

Haarstijlen voor mannen

Welk kapsel maakt u uzelf en is daarnaast ook trendy? Wij geven u tips!

De lengte

Een mannelijk kapsel dient natuurlijk ook stoer en mannelijk gedragen te worden. Het is daarom belangrijk dat het kapsel niet overal even lang is, want dat creëert een rond en lief effect en dat is natuurlijk niet echt stoer. Laat daarom wat lange en korte haren door elkaar heen knippen; dit zorgt voor meer volume. Hiervoor hoeft er niets van de lengte worden afgehaald.

Kleuren

Voor een nieuwe look kunt u natuurlijk ook uw haar eens laten kleuren. Het is bij donker haar bijvoorbeeld mooi om er een wat lichtere kleur doorheen te doen. Hierdoor lijkt het net alsof uw haar door de zon is opgelicht. Last van grijze haren? Ook daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Met een perfect dekkende verf voor mannen zijn grijze haren verleden tijd.

Wilt u graag advies van onze hairstylisten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het
Vacature